Salade van tonijn en eendenlever

Salade van tonijn en eendenlever

Salade van tonijn en eendenlever

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 gr. tonijnfilet
300 gr. eendenlever
1 el. Sherryazijn
2 el. Appelsap
2 el. Ciderzijn
1 tl. Basamicoazijn
2 el. Honing
1 mp. Mosterd
4 el.olijfolie
1 dl. Hazelnoten
zout / peper
veldsla
lollo rosso

Bereiden

1.Voor de notendressing de verschillende soorten azijn, de appelsap, honing, mosterd, olie, peper en zout met een garde opkloppen.

2.De rauwe tonijnfilet in 12 plakjes verdelen en deze op de borden leggen.

3.De tonijn met wat notendressing bestrijken.

4.De eendenlever in 12 gelijke plakken snijden en op de tonijn leggen.

5.Het geheel met zeezout en wat gemalen koriander bestrooien.

6.De sla aanmaken met de dressing en in het midden van de borden leggen.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus